Γνωριμίες


e-Γνωριμίες!

Η Λίτσα μπήκε στην γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών με σκοπό να χαλαρώσει. Η σημερινή της ημέρα ήταν δύσκολη στο γραφείο και μόλις βρήκε λίγο χρόνο λάσκα είπε να δοκιμάσει την τύχη της σε δικτυακό τσατ. Μπήκε στο προφίλ της, και είδε πως είχε λάβει 147 μηνύματα, το ηθικό της ανέβηκε και με της μετοχές ψηλά άρχισε να διαβάζει τη της είχανε γράψει ο Μανώλης, ο Μήτσος, ο Μάκης και οι λοιποί αντίζηλοι.  Δεν τους γνώριζε όμως ήθελε να τους γνωρίσει. Άραγε τι να θέλουν? Ότι και εγώ?  Και τι πρέπει να τους  απαντήσει για να συνεχιστεί η επαφή?  Η απάντηση της έπρεπε να είναι έξυπνη , να αφήνει υπονοούμενα και να δίνει κάποια συνέχεια σε αυτό το παιχνίδι που λέγετε  cyber-flirt.

Δεν έπρεπε να υπάρχει ειρωνεία η επιθετικότητα. Διάβαζε τις απαντήσεις της με φωνή για να  ακούση αυτά που είχε γράψει! Ήθελε το νέο της μήνυμα να ακούγεται χαριτωμένο και ενδιαφέρον! Δεν ήθελε να παρεξηγηθεί . Για αυτό…μετρούσε τα λόγια της online!

Έπρεπε να τους κρατήσει το ενδιαφέρον καθυστερώντας για λίγο το ραντεβού τους εκτός διαδικτύου. Αντάλλασε μηνύματα και απόψεις για κάποιο διάστημα με τον Κίτσο το λεβέντη που της άρεσε, τώρα όμως ήταν σίγουρη  πως ο Κίτσος την ήθελε μόνο για το κορμί της, ενώ ο Μήτσος ο αγρότης πρόσφερε και 2 πολυτελή διαμερίσματα. Λαμία μεν αλλά γιατί όχι, αν το πουλήσουμε το ένα θα υπάρχουν φράγκα για μερικά χρόνια. Αυτή η σκέψη τριβέλιζε το μυαλό της Λίτσας τα βράδια, κυρίως γιατί την ημέρα την τριβελίζανε άλλοι. Πρέπει να αυξήσω την περίοδο αναμονής της συνάντησης για να αυξήσω το ενδιαφέρον …

Τα μηνύματα της ήταν πάντα σύντομα, απλά και με αίσθηση χιούμορ -ειδικά τα μηνύματα που αποτελούσαν προσπάθεια προσέγγισης των αγροτών. Κομπλιμέντα που σίγουρα θα ευχαριστήσουν το άλλο άτομο και πιθανόν να του δώσουν και ένα λόγο να της απαντήσει και να ανταποδώσει το κομπλιμέντο!

Δεν απαντούσε ποτέ αμέσως στα μηνύματα! Τα άφηνε να σητέψουν το βράδυ και την άλλη μέρα έγραφε την απάντηση της. Γούσταρε να φλερτάρει, την ήξερε καλά την δουλειά και το απολάμβανε.

Το διασκέδαζε και το χαιρότανε το online παιχνίδι και το cyber – flirt, μόνο που δεν της άρεσε να χάνει. Ήθελε πάντα να κερδίζει. Ήθελε σεξ και αυτοεπιβεβαίωση.

συνεχίζεται……..

Γνωριμίες με γυναίκες

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Γνωριμίες”

  1. Ειμαι ευχαριΣτος κοινωνικος 41 ετων ελευθερός απο περιοχη χαλκιδας. Αναζητω γυναικα για ομορφη σχεση.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: